DKİB'DEN AKÇAKALE'YE ZİYARET BARIŞ PINARI HAREKATINA DESTEK

İHRACAT AİLESİ SIFIR NOKTASINDA MEHMETÇİĞE DESTEK OLMAK İÇİN BULUŞTU

*****

DOĞU KARADENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ, BARIŞ PINARI HAREKÂTINA DESTEK İÇİN AKÇAKALE PROGRAMINA KATILDI

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği, Şanlı Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Kahraman Mehmetçiklerimizle Suriye'deki terör yuvalarını dağıtmak ve Ülkemize karşı oluşturulan tehditleri yok etmek amacıyla yürütmekte olduğu Barış Pınarı Harekatı'na destek olmak ve moral vermek amacıyla Türkiye İhracatçılar Meclisince organize edilen programa katılarak Şanlıurfa'ya ve harekatın başladığı bölgeye sınırı olan Akçakale'ye gitti.

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliğini temsilen programa katılan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Hamdi GÜRDOĞAN ve Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa OKUTAN, Şaban Ali BİBEROĞLU ile Genel Sekreter İdris ÇEVİK, heyetle birlikte terörle mücadele harekatının başladığı bölgeye en yakın sınır noktası olan Akçakale'de operasyonda yaralanan gazilerimizin tedavi gördüğü hastane ziyareti yanında, sınır noktasında görev yapan basın mensuplarının bulunduğu merkezi de ziyaret ederek moral takviyesinde bulundu, Akçakale Belediye başkanı tarafından verilen brifinge katıldı.

Konu hakkında değerlendirmelerde bulunan Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Hamdi GÜRDOĞAN; “Kahraman Ordumuzun emperyalist güçlerin geliştirip büyüttüğü hain terör örgütlerini yok etmek için verdiği mücadeleyi yerinde görüp gurur duyma bahtiyarlığına ulaştık, sınırımızın sıfır noktasına kadar hain satılmış terör örgütünün oluşturduğu tünelleri bizzat görerek başlatılan bu operasyonun ne kadar gerekli ve zamanlamasının doğru olduğuna şahit olduk. Bu hain terör örgütlerini oluşturup besleyen ve araç gereç takviyesinde bulunan hain emperyalist Ülkelerin bu operasyon hakkında yapmış oldukları yalan karalama ve maksat dışı haberleri dünyaya haykırmak, yabancı ajanslar tarafından dünya kamuoyuna servis edilen haberlerinin tamamen yalan, karalayıcı ve gerçekle hiçbir ilişkisi olmadığını tüm dünyaya duyurmak istiyoruz. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerinin tamamen terör odaklarına ve terörün oluşturduğu tuzakları yok etmeye yönelik olarak gerçekleştirdiği bu operasyonun bir savaş olmadığını, bir Ülkenin toprak bütünlüğünü yok etme amacını taşımadığını, tamamen Ülkemize karşı oluşturulan terör tehdidini yok etmek,  evlerinden yurtlarından edilen Suriye halkının Ülkesine dönmesi için güvenli Bölgeler oluşturmak için gerçekleştirildiğini Dünya kamuoyunun bilgisine sunmak istiyor ve artık yerine giderek gerçeğin ne olduğunu, hainlerin yaptığı maksatlı haberlerin ne kadar gerçek dışı olduğunu görmeye davet ediyoruz. Suriye'de tüm Ülkelerin yürüttüğü operasyonlarda şehirlere bombalar yağdırılıp, şehirler, insanların özel yaşam alanları yok edilip, masum insanlar, çocuklar öldürülürken, Ülkemizin yürüttüğü operasyonlarda hiçbir sivilin burnu dahi kanamadan operasyon yürütülmekte ve girilen şehir ve yerleşim yerlerinde halka yardım ve temel ihtiyaç malzemelerinin dağıtımı Kahraman Mehmetçiklerimiz tarafından yapılmaktadır. Hiçbir Ülkenin Suriye'de yapmadığı bu insanlık görevini yerine getiren Mehmetçiğimizi dahi görmeyen emperyalistler, dünyaya başka ülkelerde kendilerinin yaptığı savaş operasyonlarının fotolarını servis etmektedir.  Elbette dünyanın bir gün bu yalanları görerek Büyük Türkiye Cumhuriyeti'nin haklılığını anlayacağına inanıyoruz. “ ifadelerini kullandı.

“Biz Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği olarak ülkemiz aleyhine yürütülen kara propagandanın gerçek yüzünü, davamızın yalnızca ülkemizi korumak olduğunu, bunun ise başka yolla sağlanamadığını ve sağlanamayacağını, iş ilişkisinde bulunduğumuz tüm yabancı kurum, kuruluş ve yetkililere duyuruyoruz, anlatıyoruz ve nefesimiz tükenene kadar da anlatmaya devam edeceğiz. Sınır bölgesinin terörden arındırılarak vatandaşlarımızın güvenliğinin sağlanması yanında Suriyeli kardeşlerimizin de evlerine geri dönebilmesi için zaruri olan bu operasyonda Şanlı Türk Ordumuzun Kahraman Mehmetçiklerine muvaffakıyet diliyor, bölgenin bir an önce huzur ve barışa kavuşmasını temenni ediyoruz”   ifadelerini kullanan GÜRDOĞAN; Ülkemizin hain terör yuvalarını yok etmek için başlatmış olduğu bu operasyonda ne kadar haklı olduğunu ve zamanlamasının ne kadar isabetli olduğunu kamuoyunun ve yabancı basın mensuplarının bilgisine sunduklarını belirterek, Devletimizin başlattığı bu operasyonu İhracatçılar olarak her yönüyle desteklediklerini, Kahraman Ordumuz ve Kahraman Mehmetçiklerimizin emrinde olduklarının bilinmesini istediklerini tüm dünyaya haykırdıklarını, Batılı ve sözde Ülkemize dost görünümünde olup arkamızdan her türlü entrika çevirerek, Ülkemizi sözde ambargo safsataları ile köşeye sıkıştırabileceklerini sanan ikiyüzlü Ülkeleri de kınadıklarını ifade etti.

GÜRDOĞAN,  İhracatçıların; Hükümetimizin, şanlı ordumuzun ve Büyük Türkiye Cumhuriyeti'nin emrinde olduklarını, Ülkemiz için, gözlerini kırpmadan canlarını vermiş aziz şehitlerimizi rahmetle andıklarını gazilerimizin önünde de saygı ile eğildiklerini belirterek, “Onların hakkını asla ödeyemeyiz. Allah yüce Türk milletini her türlü beladan ve terörden korusun, Devletimize kuvvet versin, ordumuzu daima muzaffer etsin”  dedi.

İlgili Fotoğraflar